LYST-Å-BLI-MED-I-HURRADIO-


Kunne du tenkt deg å bidra til å gjøre Hurradio enda litt bedre? Vi er alltid på utkikk etter flere freshe radiohoder til gjengen vår. Det er heller ikke noe krav om å lage radio for å være med i vår studentorganisasjon.

 

Kanskje du heller liker å finne og dele den nyeste musikken med andre? Er du det ultimate organisasjonsmennesket som har full kontroll på arrangementer og presse? Har du en interesse for teknisk utstyr, software og lyd som du bare må få utløp for? Kanskje du bare vil prøve ut det å være med i en studentorganisasjon og det å ha et ansvarsverv?

 

Uansett hva du har å bidra med, i Hurradio er du velkommen! Send oss en søknad og fortell oss om din motivasjon for å bli medlem i Hurradio. Kontakt oss på e-post eller på våre facebook-sider:

 

studentradioenitromso@gmail.com

www.facebook.com/Hurradio

 

Akkurat nå er vi på utkikk etter noen som kan fylle spesifikke verv for vår organisasjon. Nedenfor finner du stillingsbeskrivelser for noen av disse stillingene [kommer snart]. Om du er interessert i å få vite mer om disse vervene eller ønsker å søke på dem, kontakt oss på e-post eller på facebook.